kLik j kalO kamu ske..:))

Thursday, 28 April 2011

entah pape ;)


assalamualaikum ;)

mlm n mlm jumaat..mlm keliwon..haha..
aish..gurau jer tyu..xbaik p caya kt mende2 tahyul mahyul ni..
asal mlm ni aku rse suram bebeno ek?      
huk3..rinduu la kt mr.F
rindu sesangat kt die..haha..kantOi..ngade2 aku erq..
ntah die ingat kt aku ntah k idok ye...
mlm n die berangkat k kl nk p amek arnab yg di oder dr indon..
huhu..semoga pjalanan pegi n blik selamat ;)
i'm waiting 4 u..nananannananan :P
syg sesangat kt kamOo..
haaa..tak de cter best la mlm ni..adoi..da la aku tgh bosan thp cipan ea..
tgh2 duk pikiaq smbil blogwalking..teringat la kt stu cte kOrea ni..
cter die best..huhu..tjuk cite die playfull kiss..aku rse rmai da tgok cte ni..
aku pn da khatam 2 kali cte ni..hihi..*minat pnye psal..smpai nk meletOp lappy aku duk psang k cter tu..
tp..skrg ni,,aku tgh tgk playfull kiss yg spesel edition pnye..
haha..berkobar2 semangat aku nk tgk cter ni..kembang kempis j lobang idung aku nih duk tgu cte ni loading..
kalo korang nk lyn..haaa..klik SINI ..
ape lg..jOm la lyan..hihihi 

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ello dear..sis pinky folo sini eh ;)
banner kamu cumel hehe..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

hai...salam kunjung balas...^__^
nice blog...ahkak sukaa...

tikin said...

pinky momma :

thanks sis cz sudi follow cni ^^

cik puan izan :

hihi..maceh akak..:)