kLik j kalO kamu ske..:))

Wednesday, 4 May 2011

yuk..kembali k skOla lg

hollaaa hollaaa ! ekcely aku bosan bebenor petang ni..adoi..
tak tau nk bt pe..mate plak..alahaii,mantok sesangat..
tp apakn daya..diriku xbiase tidur petang..
sbb t ble aku bgn,msti mood aku ting tong ! aiyak..tamO tamO la...
nanti xpsai2 aku tibai semua orang kt umah aku..wink2..


mls nyer nk p skOla blik..grrr..bkn pe,,tgh sonok2 cuti cuti satu malaya nih...
amboi ko cik kak,,tak tau bersyukur ye..dlu2..mse bru abes jer exam sijil padang mahsyar(spm)  bkn main lg mlut tu canang sane sni ckp bosan ler duk umah,ape la..cuti pnjang asyek duk ternak lemak jer ari2..
hihi..bkn pe,,dlu ye la..mse tu aku tak de aktiviti menarik lg nk buat..
asyik mkn,tdur,on9 fb,bce novel..smpai tepu otak aku nyah..
tp..once ble aku da start berblogging..fuuuuh..bestnye alm blogging nih..
hdup aku da tak bosan..acececece..ckp bnyOk la kO tikin.
tgk2..hepi an aku?hihihi
oke dah..ekcely,,mgu dpn aku kne dftr msuk form6..
mybe sementare je kot form6..alahai..mls nyer nk p skola...
xshuker pkai bju skola..huhu..*eley2..eksyen lbey la aku ni an?:p
bju skola aku dlu ntah ku cmpak kt ane ntah..haha..kejam tak aku?
cikgu !!! tak aci ke dftr form6 bln 9?kn best..lame ckit cuti an...
cikgu pn dpt ler rehat2 dlu sblum pning kpale lutut ngn prngai gila2 kitorang..
huhu..dh..ak stop cni jer..nk merepek meraban smpai sok pg un tak abes2..


p/S:sOe ler..aku ase cm tak de kaitan j entry ak ngn tjuk d atas..muahaha



2 comments:

Ainnur Afiffah :) said...

tahniah dear ^^


gudluck k?


stadi leklok ;)

tikin said...

ainnur afiffah :

^^ thanks dEar :)