kLik j kalO kamu ske..:))

Monday, 15 August 2011

dilema aku di dalam kelas

holla uolss..hehe
huh..penat sgt minggu ni..
tp xpe la kan..
adat belajar..
bersusah susah dahulu,bersenang2 kemudian
haaa..cuba korang tenung betul-betul tajuk entry aku
tenung sampai terjojol bijik mate korang tuh
hikhik..xde la,aku gurau jer
ekcely cite dia camni
dalam kelas aku tu boleh dikirakan sbg 1 malaysia la..
semua kaum ada cina,india,melayu & asli pun ada
pastu dalam kelas aku tu ada 3 roll
i mean 3 kumpulan la..
so,ade la budak ni sorang selalu dia duduk depan aku
budak ni bkn kaum melayu..
mase awl2 tu aku tak perasan ape2 lagi...
kira ok la dgn dia..
tp sejak  duatigaempat menjak ni aku terperasankan 
bau yg tak menyenangkan..
mula2 tu aku buat tak tau je la..
tapi makin lame makin aku diam makin menjadi2
aku try tnye member sebelah aku yg dia ada bau tak ape yg aku bau tu
dia pun ckp dia bau gak ..
smpai la satu masa tu,aku xboleh tahan dah bau tu
smpaikan naik pening kepala kitorang hidu bau tu dr pkul 8 sampai la pukul 5 ptg
dah ada iras2 bau kapur barus pun ade gak..
tiap2 ari kitorang terpaksa menahankan diri supaya kebal dgn body odour budak tu
pastu..selidik punye selidik,kitorang dpt tau yg kaum budak tu tak suka mandi pagi
then,ditambah pulak perisa bedak yg dia pakai ala-ala kapur barus tu
mak aih..fenim..fenim..
naik pusing kepala ini sih...
harap2 kitorang tak menghidu lagi bau yg menyengat
yg langsung membuatkan tumpuan kiotang semasa dlm kelas spoil..


2 comments:

Abang Stalker said...

haha..apa kata klu pasni tikin dan kwn2 bg dia hadiah perfume. :) tggu besday dia la.smntara tu kne kebalkn hidung dlu.haha

✿Dear Yayah✿ said...

hahahaha..kesian gile.. sabo jela..

emmm..suh la kwn yg rpt gn die tegur ke.. ish, tak bkenan jugak gn org berbau tak enak ni.. hehee