kLik j kalO kamu ske..:))

Wednesday, 27 April 2011

alahai temuduga..~_~

assaLamuaLaikum ;)


slmat pg..hihi..pg yg indah..moOd pn Ok..
actually pg ni aku kne hadir stu tmuduga..wink2..
temuduga nk jd nurse..aiyOo..bOleh k aku jd nurse?
pg2 lg aku da bangun..dlm area pkul 4.3o pg td..cuak pnye psal la nih..
pastu..aku tidur balik..bgn dlm pkul 5.45 cmtu la..
mse lum aku trun umah tu,,prsaan tu xde la debor sgt..cm biase2 je la..


nk di jadikan cite,,msuk aje simpang dkt jbt pengangkutan jln/JPJ perut aku bt hal plak da..
adess..die skt sprut plak..n debor sgt la yg jd cenggini..tp aku still cover dpn abah aku..
huhu..abah aku lak hantar aku smpai kt pntu pgr je..xmsuk pon..
mse tu lutut xtau la nk ckp cmane..ketor lutut weh..ahahaa
aku paling blakng tgOk kete abah aku da xde da..abah da tOlak p keje..aiyOo..
aku pn bt2 ramah ler..p tgOr org yg de kt ctu..nsb bek diorang xsmbong..huhu


aku pn ikt sorang mak encik ngn fmily die naik ars tiga tmpat nk tmuduga tu la..huhu
sblh aku ad la mamat nih sorang..hensem ! haha..pLus bijak n ramah..yuhuuuu..ske2..
haha..xde la..aku gurau j tu..aku x la gatai cenggitu..hihihihihi ^^,
mamat nih nme die amzar..die tgur aku..acecece..dlm aty kembang oo ad pwe smart tgur..huhuhuhu
aish..kitorang juz ckp2 sal jwtn yg kitorang phon..tu jer..xde lebih2..hihi
malu siot ble die tnye result aku dpt bpe..huhu..aku ngn malu2 kucing pn gtau la result aku yg dok comey tuh..
die snyum jer..canteq gg die..haha..pastu die ckp die dpt 7a..wow..mlu aku kalo nk dbandingkn ngn aku pnyer..tp rezeki msing2 kn..hohoho..patu ad sorang lg kwn aku..nme die jamilah..comey..huhu..yg ni lak pale gile2..aku duk ngn die asyik terkekeh kekeh glak..ades..ade k ptut die gelak kt bdaq laki tu..die gelak sbb tgok sijil bdaq laki tu tebal nk mampus..kalah sijil kitOrang..cian kt bdaq laki tu kne gelak..snyap jer die duk kt kusi blkg..hihi..*maaf yer awk..kitOrang xsngaje..huhu


dlm kul 9.25 aku kne pgil msuk blik tmduga..hihi..pucat lesi weh muka..debOr pnye psal..
tp..lpas je duk ats kusi tu,,prsaan debor tu ilang..alhamdulillah...
haha..yg mlu nyer,,berterabur ckp luO..almaklumlah,,aku ni ank tganu jati..bhse ganu pkat lg piOr gtu..kih3
mcm2 die tnye aku..tp alhamdulillah aku dpt jwb sebaik mungkin..fuhh...lega...
arap2 dpt la aku nk jd nurse..acece..
kpd amira,,kwn aku..gud luck 4 ur interview esok yer..hihihii..



6 comments:

Cik Cempaka said...

moga dapat jadi nurse tau..

aik, budak laki tu nak jadi nurse gak ke,,haha

tikin said...

cik cempaka :

hihi.first maceh ca sdi dtg blOG sy..
second,,maceh doakan sy..insyaallah...
ke tiga..bdaq laki tu bkn nk jd nurse..tp pmbantu pgawai farmasi n juruteknologi mkmal prubatan..:)

fatien ! said...

tikin2, good luck !

tikin said...

fatien :

maceh tien..hihi..doakn aku..
mu pOn gud luck 2 b a tecer..huhu ;)

Miss Tira said...

Hehehe, jangan debor debor sangat ye. Anyway selamat maju jaya. :)

tikin said...

miss tira :

tq2..^^