kLik j kalO kamu ske..:))

Saturday, 23 April 2011

PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!

salam..
wink2..ni first time aku join segmen pinky momma..
aku join segmen ni sbb aku memang ada satu prngai pelik..^^,
actually prngai pelik aku ni dikire sbg 'tabiat pelik' aku la sbb aku slalu bt mende nih..^_~
family aku dh x larat nk tegur da prngai aku nih tp still xberubah gak..=.=
ahaa..aku da try nk ubah habit nie,,tp xjln jugak sbb godaan besau sgt..kui3


oke2.habit pelik aku nih aku buat time2 wktu mlm jer..huhu
dh sah2 la sblum ak tidur..
aku ske sgt gentel hujung kain selimut aku lum tido..-_-<<malu2>>
bile aku bt cmtu jer,,autOmatik mate aku nih layu jer..haha..xsampai 10 minit,,kompem
aku akn nyenyak..huhu,,bruk kn habit aku?tp best tau..
ahaa..tgn aku nih pntang nmpak selimut,,trus je nk mencri mane hujung selimut tuh..
bile da jumpe,,ape lg..trus je aku bt aktiviti tak senonoh aku tu smpai aku ketiduran..weeee :p
tp..time aku tido umah sedare aku ke or kt mane2 ,,tgn aku xlak wt cmtu..
mybe tgn aku nih segan kot nk bt cmtu..ye la..kang diorang pelik lak tgk aku cmtu..hihihi


dulu,mse aku form one smpai form 4,,aku tgal kt hOstel..
haa,,time nih habit buruk aku nih bhenti la..hihi..
almOst 4 thun aku tak bt keje senonoh aku nih..kikiki^_~
what the fish ! ble aku da abes spm,,tgn aku nih dh aktif blik..huhu
sies,,smpai skrg aku still ngn habit bruk aku..yakSs ! siOt..memalukn jep..




p/S penaja:habit yg tak senonoh..hihihi^_~
 tO:pinky momma n first time sy jOin segmen slame sy berblogging..xtau btol k slh..

6 comments:

fatien ! said...

wah, our tikin join segmen :)

tikin said...

fatien : muahahaha..mlu2..hikhik..
first time..sje j nk cuba2..hihi

bdk johor said...

hahaha.. abis lar ujung kain selimut tu. kalau dia bole bercakap.. mau dia menjerit kena pintal2 ngan lu.
wuahahaha!!

tikin said...

bdk jOhor : muahahahah..jeLez la tu..hohoho
xpe2..jOm la jOin habit xleh bLah ni..hihi
bez2..:p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik pelik ahahahha..
ini utk kamu ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/05/ku-suka-gentelgentelgullppp.html

tikin said...

pinky momma :

haha..ad jgk k tuk sy?btw thanks sis..hihihi ;)