kLik j kalO kamu ske..:))

Monday, 9 May 2011

errr...takde tajuk daar..

holla..ala bhai,penat siOt hari ni...
kepala aku pOn da dumtam dumtam sakit ni...
adOyai..eh2..ane bley mengeluh kalO sakit an..chill sudaa..
excelly,ari ni ari pertama persekOlahan aku..
haha..yee..aku msuk form6 der..kelas g2 =.="
ish..ape dar..orang lain msuk unibersiti pon xbgtaw..


mood aku skrg ni cenggini ha




ye la..mane tak nyer..korang pon tau kn cuaca skrg ni mcm mne..
pnas siot..pastu,td tgn aku ni alahai gatai bebenor nk meng'edit' blog..
haha..niat di ati nk bg blog aku berseri2 la..nk bg comey..
shanteq g2..aleh2..huh..ni yg wt aku mlas ni..
blog aku jd entah paper da..serabut jer aku tengOk..
nk taruk kOmen pon ta boleh..
eh..ape pnye jnis template yg aku import ni?
ah sudaaah..xtau nk wt cmane..skit kpale aku..
laz2 alhamdulillah,da bleh taruk da komen..
moral of de story:
aku tamO edit2 suuda..tkt jd cm td..
aku bersyukur ngn blog buruk aku ni..hihi :)

4 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

dik...blog ni dah cantik...^^ kaler sumer okey... akak suka header tu...comeyy.. cuma font jer kalo boleh takmo besar kecik... try adik pegi jenguk blog org yg dah femes... tp, semuanya terpulang kpd hak msg2... peace...^__^

Amira Chan said...

da follow. :D

Emilia Emira said...

relax jgn tension2...;)

tikin said...

cik puan izan :
hehe..thanks2..ok2..tulisan tu nanti sy ubah..thanks ^^

amira chan:
thanks :)

emilia emira:
hihi..xtension suuda :p