kLik j kalO kamu ske..:))

Wednesday, 11 May 2011

i luv abg stalker

woot...woot..
I LUV ABG STALKER !
yeah..luv abg stalker...
aip2..aku suke sesangat p lepak2 sne..
tak sah kalo sari aku tak p sane..
aku ske p sane sbb blog abg best :)
ok..tamo ngarut panjang panjang..
2 sbb aku nk blog aku direview oleh abg stalker ialah :

first sebab blog aku tak pernah direview oleh sesape coz i am a newbie..:)
so,,ble abg bt segmen cmni,aku pn nk join la..nk rase jgk cmane blog direview :p


second sbb aku memang respect abg stalker..aku ske cre abg berblogging..
then,ble abg dtg sni,aku mcm dpt semangat and inspirasi oo nk berblogging..:p


haa..2 je la sebab2 aku nk blog direview..aku tau,sbb aku tu entah haper an?
tp..at least,aku cube try2..:)

4 comments:

fatien ! said...

yeeehaaa. kontes ke ea? klu kontes, gud luck ken ! :)

Abang Stalker said...

thanks dik..:) abg hargai org yg menghargai penulisan abg.truskn berblogging k.sbb setiap apa yg kita tulis adalah karya asal kita. ;)

Alin Liyana said...

suka ye dia =)

tikin said...

fatien :

huhu..ak pn xtau contest k ape..ak jOin jer :p

abg stalker :
wc abg :)
hihi..sy akn trus berblogging..blogging is fun :)

alin liyana:
hihi..:)