kLik j kalO kamu ske..:))

Sunday, 15 May 2011

GA header & template blogspot


hollaa peeps!
mlm ni aku meng ' hupdate' blog buruk aku lg..
walaupun mood nk blogging berkurang 2 3 menjak nih..
huhu..ace korang tgk tjuk en3 aku..
mesti dlm aty korang ckp aku mcm ni kan?

blogger :ape la tikin nih..asyik hupdate contest or GA jer..
aku :hihi..aku bkn pe join2 ni,,sje nk cri experiences..plus aku ta pernah menang ld sebelum2 ni..:p


tengs la bt member aku..
cik qilah sebab die yg menge'tag' aku..

oke..pada sape2 yg nk join giveaway ni sila2 la masuk sini yer
encit alif ni suh aku cite sebab nape blog aku patut menang..
blog aku ni patut menang sbb aku ni newbie..still baby2 lg..
so aku tak tau la template yg sesuai tuk blog aku...
lgpun,aku nengok blog aku ni mcm haper je kn..
so..i need interior designer nk tacap blog aku ni shanteq2 gtu..
harap2 aku dpt ler menang giveaway ni..
kpd encit alif,plih la aku yer..keh3..

huhu..tamo bebel panjang2..
aku nk tag kt
miss hana

3 comments:

fatien ! said...

good luck tikin tiut tiut tiut :D

tikin said...

fatien :

hehehe..ko la pngOmen setia blog ak..maceh support ak..sayam Ko ketat2..:)

..miss hana.. said...

thanks dear,,,
nnt miss hana join yer =)