kLik j kalO kamu ske..:))

Monday, 16 May 2011

selamat hari guru !

holla peeps!
camat ary guru buat semua guru2 di malaysia..
especially buat tecer2 yg pernah mengajar aku
dr skola tadika smpai la aku besau cenggini...




pd tecer2 yg mengajar 5tirmizi thun lpas,
tengs ye..jasamu akn dikenang smpai k akhir hayat..
akhir kate,moge ALLAH selamatkn cikgu..
merahmati cikgu...
dan moge cikgu bahagia smpai ke akhir hayat..
salam syg dr ank muridmu yg nakal ni..hihihihi

7 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

slmt hari tecer tok tecer kamu. ^^

Abang Stalker said...

slmt hr guru tikin! :) xpe..mst tikin pnh ajar spe2 kn.so guru la jgk. ;)

tikin said...

mr.thinker@ali :

hihi..wc cz sudi kOmen kt cni yer :)

abg stalker:
tengs2..huhu..abg pn slmat ary guru yer..:)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

eppy teacher's day utk smua bloggers yg bergelar cikgu ngeeee~

adik sht x? sis baru ari ni online huhu..

Miza Yusof said...

SALAM tikin,

cuba awak log in akaun says awak lepas tu tengok ada tak iklan yang ada button warna hijau "share" kalau ada, awak tekan kat bbutton tu dan pastekan code yang diberi dekat wall fb ke twitter ke. kalau ada orang klik awak akan dibayar antara 20sen hingga 40sen per klik.

macam churp-churp juga. cuba buat kalau tak jadi nanti miza buat entry untuk awak :)

fatien ! said...

selamat hari guru gop ke mu ken. mu ajor jaroh ke aku. maseh2. jasemu sentiase dikenang :)

tikin said...

pinky momma:
sihat jer akak..rndu sesangat aw kt akak...hehehe..:)

miza yusof:
ok2..i'll try miza..then,kalo ta jd gk,t tikin inform kt miza :)

fatien:
hehe..selamat ary guru gk tuk mu tien..mu tecer addmath aku..tengs2..:)