kLik j kalO kamu ske..:))

Monday, 16 May 2011

plisssssss...anyone,help me now !

holla...
mlm ni mood aku tersangat la tidak okey..
sentap limpa aku dek sakit aty yg teramat sangat...
fuh...sabar tikin..sabar...
yee..aku sabar..
da lame aku sabar..mlm ni ku rase mcm gnung berapi nk meletop jer..
waaa...sies2..aku tersangat la tidak oke mlm ni..gerammmmmm sangat..
sepak laju2 aci ta?




aku marah ni..aku marah..sape dekat aku geget telinga smpai putus...
nak?huhu..tak de la..aku tak kn bt cmtu kt korang...
korang jantung ati aku tau...
aku skrg ni tgh berdepan ngn mslh seorang yg pengotor...
yecks..geli2...
oke..cite die cmni..
aku tgal sebilik ngn sepupu aku..bru lg la...dlm3 bulan da die bertapa dlm bilik aku..
bkn pe..perangai die tuh..
tak tahan la...pengotor siot..
da berbuih2 mulut aku nih nasihat ckp jgn la bt cmtu..
tak jln jugak nasihat aku...
sies aku ckp..bilik aku hari2 mcm tongkang pecah..
semek ni la yg buat...aku kemas2,,tak smpai setengah jam sepah blik..
tgn die tu gatal jer nk sepahkn blik aku...

korang nk tau,,selimut die aku yg lipatkan..
die bngn pg2,tgal tmpat tdur die cmtu jer...
aku la hamba die yg tlg kemas kan...
tu satu hal..yg lg satu..
towel die lpas mndi tak pernah nk sidai dekat penyidai yg da sedia ade terbuntang dpn mate wey...
die letak jer ats lantai..pastu nk mndi die amik blik...eiiiiii

oke..kalau die bt homework lak..
die sepah2 kn bku die..pastu tinggal cmtu jer..
aku jugak yg kemas letak kt tmpat asal die...
kain sembahyang die pon,,aku yg lipat..=.="
kalo aku suh kemas blik...die bleh jer bt mke slamber badak sumbu goyang2 kaki
p tengok tv kt luar....
grrrrrrrrrrr......ma!!!!!!!!!!!
along tak sabar lg da nie...along nk privasi blik along balik !
along tamo kongsi ! along tamo tidur ngn si pengotor !!
tp..korang nk tau ape ma aku jawab?
sabar la along.....nasihat elok2..
maa...along nasihat elok2 da...tapi tak jalan jugak..
sedih ma...




lg satu yg aku tak bleh blah ngn perangai die..die susah sgt nk mndi...
arghhhhhh!! aku tak suke kwn ngn kambing ...
busuk eiii...gile busuk bau mulut die..
maximum die mndi satu kali sehari ..
time p skola jer die mndi..
make up ske sangat tp tak ske mndi..
ayoyo...ape jenis orang ini macam?

so,,kpd sape2 yg dpt bantu aku..
pliss...help me..korang bg cadangan kt aku cmane
nk handle orang spesies cmni..
aku dah tak kuat lg dah...
pliss...tlong aku..aku tak tau nk buat mcm ane lg ni...
aku ske kekemasan..baru hati tenang..
skrg ni aku cm kt bwh ni ha..
tengah tahan geram aku...

13 comments:

nadiahcenyum said...

hahahahahahahahaahaha...cian mg ken....

cik qilah said...

mueheheh cik tikin....kau sound je dia ikut sedap mulut,kasi ayat2 pedas banyak...i/allah oke la...

EZAD AMIR said...

erkk..xbaek...=;=

tikin said...

nadiah :
naseb badan..=.="

cik qilah :
aku xske sound2..tkt die terase..u know me rite?

ezad amir:
ape yg tak baik tu?xplain..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh tkt nih..bile tikin dh ngamok2 ni..
sabar dik sabar..tarik nafaaaasssss~

fatien ! said...

adik ke ken? hmm. kabo ke mok. nja ye ken. hehe

tikin said...

pinky momma:
ehehe..stakat ni sy msih dpt bersabar..dlm aty doa agr die berubah cepat2...=.=

fatien :
bkn adeq la..aku ane ad adeq pmpuan..tu spupu aku tien..

Nurnajwa said...

Ohhh myyyy, susah ni >< Suruh die bce post ni hbis cte :]

tikin said...

nurnajwa:
hopefully die bce la..hihi :)

D_08 said...

Sabo...sabo...jangan dibawak dalam hati...nanti2 kite yang sakit....

..miss hana.. said...

hahahaha....
lek tikin dear..
tikin buat mcm ni jer,kalau dah kemas2 bilik dia still buat sepah campak je barang dia kat luar....hahahaha....miss hana buat mcm tu la kalau dapat teman bilik yg pengotor... =)

tikin said...

D_08:
huhu...yeah..ku hnya mpu bersabar..

miss hana :huhu..cdngn yg bernas tu..hehe...kne try nih kn..hihihi

hamzah ian said...

sabor...