kLik j kalO kamu ske..:))

Thursday, 9 June 2011

aku jadi follower yg bertuah hari ini..ngeh3

aci  tak aci tak aku nk gelak besar
muahahahahahahha
gedebuk..eh2..sape baling selipar kt kepala aku ni?
adei minaci..sakit laa..hehe
tu la..sape suruh gelak besar2 kan?
anak dare tak elok tau gelak mcm tu tikin..
haa..dengar tu..keh3..
ok2..stop mengarut2 ni
entah apa la kan tikin ni?bajet entry dia best sgt ler tu
ala..tak kesah la entry aku best ke tak
blog aku,aku punya pasal la kan
*dah..jgn dilayan aku mengarut..kalau dilayan sampai esok tak habis

apa pasal aku gelak sakan kt atas tu?
sebab hari ni nasib bdn aku bertuah..
hek eley..bertuah sangat ke nasib kau tu tikin?habaq la sikit apesal kau ckp nasib kau bertuah?
sat la..sabar la..aku nk habaq la ni
aku bertuah sebab aku dpt awards dr gary cute
aku dpt awards jd follower yg ke 400
jutaan terima kasih aku ucap kt gary sebab bg aku awards ni..
mueheheheheh
sopan sikit kali ni aku gelak
asalnya aku nk letak mende tu kt sidebar blog aku ni
tp malang seribu kali malang
aku tak pndai nak buat semua tu =.="
tsk..tsk..nangis empatpuluhempat saat
aku tak pndai sangat bab2 nk buat mende tu semua

tak pe la,sbg ganti rugi aku letak dlm entry aku ni je la
kira ok la tu kan?hehehehe

cun tak?cun tak?cun tak?
cpt ckp cun..kalau tak aku cepuk kepala korang ngn kuali
haha..a lot of tengs aku wish dkt gary
selamat berblogging semua
:)

15 comments:

: husna : said...

wah..tahniah2 :)

Abang Stalker said...

cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,cun,FUHHH~lenguh mulut sebut cunnnnn~heheh :D KANG KNE CEPUK DGN KUALI PLK.hahha

tikin said...

husna :

hihi..maceh2..:)

abg stalker :

hehe..gud boy...:P

deeya said...

ah cunnnnnnnnnn nya !! ah ah ah ahmad ! gay gay gay gary .. eh ~ sory ! hihikz !

ツ mIsS NaDEa ツ said...

untong la awk !!
tahniah2 ^^

GaRy™ said...

hehehe...thanks gak kat tikin coz follow gary yer~... hihi...
biasa2 jer la award tuh...hehe.. (blushing~)

Amalina said...

HAHA! Lina pulak jadi follower ke-300 Gary ;)

cunndaa said...

wah..tahniah sayang...^^

saya bukan tomato said...

wahhhh kan main sukak ye ^^

tikin said...

deeya :
hahaha..ape tu?nyanyi lagu dandut k?:P

tikin said...

miss nadea :

hehe..wc :)
tengs sudi singgah n komen entry sy :)

tikin said...

gary :

hehe..no biggie dear..:)

tikin said...

amalina :

:)

tikin said...

cundaa :

wc cundaa syg :)

tikin said...

saya bukan tomato :

hehehe..:)