kLik j kalO kamu ske..:))

Sunday, 19 June 2011

selamat hari bapa tuk abah yg tercinta

entry kali ni aku buat khas tuk insan yg ku panggil abah..
walaupun ku tau abah tak bace blog aku tp aku nk tulis jgk
mane la tau satu hari nanti abah jumpa blog aku sbb abah ni seorang yg suka jd silent reader kt blog2
pd masa lapang dia

abah...
first,along nk ucap selamat hari bapa
terima kasih sbb abah sudi besarkan along menjadi seorang insan
walaupun kadang2 along mengaku yg along degil
along keras kepala tp tak bermakna along tak syg abah
along sedar abah..
dlm ramai2 anak abah yg empat orang ni,along yg paling degil
along yg banyak mewarisi sikap2 abah
ye abah,kita same2 keras kepala
mesti ade sengketa kecik antara kita sebab masing2 tak nak mengaku kalah
maafkan along andai kata along tak mampu bahagiakan abah
along tahu abah dlm hati abah kasih syg tuk along ada
walaupun abah tak pernah nk tnjuk dpan along berbanding ngn anak2 lelaki abah yg tiga orang tu

along kadang2 terfikir abah,,kenapa abah tegas ngn along?
kenapa time along mntak duit atau along mintak abah belikan sesuatu tuk along,mesti abah
susah nk tunaikan..abah suruh along usaha dgn titik peluh sendiri dulu
bila tak dpt,baru abah bantu
along tau abah buat semua tu tuk kebaikan along
abah nk along jadi kuat sbb along ank perempuan tunggal abah
abah tak mahu along jd manja dan terlalu bergantung pd abah
terima kasih abah ats ketegasan abah tu sbb skrg ni along dah jd mcm yg abah nak
along lebih suka berdikari berbanding bergantung pd pertolongan org lain abah
juga along nk mintak maaf sbb keputusan spm along tak membanggakan abah
sumpah ! along nangis tgk air muka abah bila along bagitahu result along
tp abah !,along janji along akn tebus kesilapan along & jd anak yg berguna tuk abah
along nk abah tersenyum bangga dgn kejayaan along akan dtg~insyaallah

terima kasih abah 
along syg abah hingga hujung nyawa along sbb tanpa abah tak lahirlah along
di dunia ini abah..
salam syg dari anakmu along

11 comments:

asraf osman said...

huhu..tacink.=(

sergeant keroro said...

happy fathers day!!

:)

Abang Stalker said...

knp la sume org post sdh2 je sehr 2hr ni..:(

cunndaa said...

smg harapan untuk memberikan kejayaan utk keluarga tercapai..

happy father's day to abah tikin..

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

jom join my 1st GA n menang hdyah dr india
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tlg promote ea..tnbx..

tikin said...

asraf osman :

huhu...nah tisu..;P

tikin said...

sergeant keroro :

:) happy father's day too

tikin said...

abg stalker :

hikhik...entah la abg..

tikin said...

cundaa :

maceh kak...doakan sy ye akak :)

tikin said...

norfarahin abdullah sani :

insyaallah..btw thanks jemput sy :)

Benrauf said...

selamat hari bapa untuk semua bapa-bapa di dunia.