kLik j kalO kamu ske..:))

Friday, 17 June 2011

azrijohan,aku dari bumi penyu


assalamualaikum dan salam jumaat buat semua

teheee..ni task kedua dr segmen yg aku join semalam
dgn ini aku menjawab soalan azrijohan ni..
aku berasal dr negeri TERENGGANU
hikhik..ku saje jer mengeboldkan name ngri klhiran aku tu sbbnye aku bngge jd ank jati ganu
since dr dlm perut lg aku dah tinggal kt sini
so,aku dikategorikan ganu pure..
hukhukhuk...
ok,dah ciap tugasan yg kedua..
eh,lupa pulok
tagline : keep on smiling
sebelum tu nk tau sape aku picit sini ..

7 comments:

mizzkechique said...

wahh..ganu.. ai org johor..hehe

tikin said...

mizzkechique :

hihi..tikin ade rmai sedare yg duk johor..^^

GaRy™ said...

orang sabah x le join ke?.... huuu...

raihana said...

orang kl?oarang kl?
tak bileh join ke??
hehe
=P

.m y z. said...

blogger JOHOR datang melawat blogger TERENGGANU :D weheee~

tia @ Ini Kisah Tia said...

yeah ! ayah Tia orang terengganu . rindu nak balik kampung :(

cikdiela said...

wah..ganu kiter..hehe..ganu tmpt maen mase kecik2 dlu best! my memory..hehe...singgah dari kedah ^-^