kLik j kalO kamu ske..:))

Monday, 18 July 2011

errrm.....hentam saje la..huhu

salam pembuka bicara..hikhik
baru jer melepas lelah mendaki bukit  "tensyen"..
actually,aku baru jer habis kelas bi malam ni..
fuh..penat sgt daki bukit yg tinggi tu tuk pergi kolej
tp apakan daya..
terpaksa daku tempuhi dgn gagah..huhuhu
3 bulan aku stay sini konfem kurus melidi la daku..
yg penting semakin pendek ..
hahaha..tu kenyataan yg aku kena terima
feel unfeeling well tonight..ececeh..
speaking london gitu..
selsema plus batuk plus letih teramat sangat
entah pe yg aku meraban malam ni erk?
best gak jd student kolej ni tp aku ada satu masalah
a little bit bigger problem tuk aku sbb aku susah nk sesuaikan dgn budaya sini
aku susah nk mesra dgn kenalan2 baru..
maybe diorang anggap aku suka menyendiri atau lbih dikenali sbg seorang yg sombong
tp sebenarnya tak..
aku tak tau mcm mane nk rapat dgn org yg aku baru kenal..
setakat tegur hai tu boleh la..
then,mesti aku jd pendiam..
apa nk jadi dar ngn diri aku ni?
smpai bila aku nk jd cmni..
syukur sgt aku satu room mate dgn member aku dr tingkatan 1 lg
so tak jd mslh tuk aku...
tp pape pn blogging tetap dlm hati aku..
sekarang ni aku tgh jejak mana2 student yg merupakan blogger dkt sini
huhuhuhuhuhu...
nanti boleh la aku kongsi2 idea or maybe kitorang boleh jd good friends..
doakan pencarian aku berhasil ..
hehehehe...

4 comments:

tomato said...

tikin sama dgn tomato .. pendiam .. huhu

jgn lupa mkn ubat taw dear ^^

Abang Stalker said...

tikin cuba bt segment or tikin bt entri tntg dri tikin skrg,state bljr mn,n kos apa. :) mn la thu ada sape2 yg sama kolej dgn tikin.


-jgn duk bersendiri lak tikin,kne berdikari tp jgn x brcmpur dgn org.cara nk rapat dgn org,nti abg bt entri khas tuk tikin ye. :)

tikin said...

tomato :

hehe..ade chemistry ni..huhuhu

tikin said...

abg stalker :

hehe..td da jmpe classmate yg hobi dia blogging gk..huhuhu..