kLik j kalO kamu ske..:))

Saturday, 23 July 2011

practise make us perfect !

salam pembuka bicara
fuuuh !! penat siot hari ni..
dari pagi sampai petang ada practise
practise nak jadi staf nurse yg berwibawa
ececeh..berwibawa ke?
a'ah..berwibawa la...plus cekap lagi buat kerja
huhuhu..
masuk lif tekan sendiri kan?
ala...jgn la marah..gurau jer ..hukhuk
tak la..actually hari ni budak2 nursing ada kelas ganti tuk raya
huhu..awal2 tu malas gak nk bangun pagi2 minggu ni kan pi kolej
da tu kena panjat bukit tensyen lagi..adoi..
tp best sgt kelas hari ni..
best la sbb dpt belaja sesuatu yg amat baru..
belaja cane nk buat bed making tuk patient
belaja cara2 nk buat soft diet & cara2 nk cuci tangan dengan betul..
i mean,ikut cara medical la..ehehehehe
ececeh..cam belagak je an?
tak lupa tadi aku dah kenal ngn blogger sorang nih.
budak ni classmate aku..
awal2 tu aku takut gak nk tegur dia sbb aku tgk muka dia garang sgt
tp entah nape aku pi duduk tepi dia pi tnya sal blog dia..kehkehkeh
lama2 borak baru la aku tau yg dia ni friendly..
hehehe..sorry tau sczwan sbb aku anggap ko cmtu pd awal2..
hehehe...aku arap aku dpt kwn ngn ko..
harap2 lepas ni dpt la ko share dgn aku ape2 maklumat blog..
mane tau silap2 ko tengok hari bulan..ko tergerak hati nk buatkan aku header
hahahahahhahhahaha
aish..tak de la smpai cmtu..
aku gurau jer..
abes la aku kalo si sczwan nih terbace entry aku..
hehehhee...
jgn marah ye...huhuhu
dah la,aku tak tau da nk merepek ape petang nih..
selamat berblogging n hepi holiday week semua..

3 comments:

Abang Stalker said...

tahniah dik,da jmp blogger sekampus! ;)

mke abg garang x? :P hahaha

tikin said...

abg stalker :

hehe..same2 abang yg kacak..ekekekeke :P
muka abg tak garang tp jambu la..hehehehe

sergeant keroro said...

hehe, abang stalker ke?? XD