kLik j kalO kamu ske..:))

Sunday, 24 July 2011

line mcm sipot sedut...grrrrrrrrrrr

alamak minaci kepoci !
line dah bertukar menjadi sipot..
1 kali sipot = sipot
2xsipot=sipotsipot
3xsipot=sipotsipotsipot
adoyaiiiii...dah dekat setengah jam aku loading blogspot 
ngn mukabuku..
huh..ape la dkt kolej ni..
time pkul 12 ke atas,line selalu jer jd sipot yg xberapa nk jadi sipot
naik fedap aku mengadap lappy baru member aku nih..
cam bazir jer duit aku 3o ringgit sebulan tuk wifi yg mcm entah pape ni
kelajuan pun aku rase laju sikit jer dr kura2..
eh..tak2..laju kura-kura duaplohempatnamsaat
aiya..ti dah dpt elaun akun ku pulun beli berukbang satu..
td member aku ckp berukbang maxis laju jer line kt cni..
siap dpt download movie lagi dkt bilik lepas kuliah
takpe2..ti dpt elaun aku beli satu
harap2 tak payah la nk menunggu lame cmni nk meng-on9kan diri
huhuhu....
bestnye kalau ddk kt umah mase ni..
 nk on9 takyah tunggu lame2 cmni pon...
loading pn da mkn mase 1 jam..
gila punyer wifi kolej ni.
=..="











4 comments:

Miz Novexx said...

sama la kita, nak bw pon tak boleh sgt

sergeant keroro said...

sabor jela XD

Abang Stalker said...

hahahah...siap bt sifir siput ni dik.

sbr k..mmg always wifi free cmni.lg2 tgh mlm.sbb ramai tgh sedut line masing2.kn kongsi2..:) sbr tau.

Abang Stalker said...

ops..x pasan.berbayar ye?


hurm..klu cmtu kne la bt aduan k. :)