kLik j kalO kamu ske..:))

Wednesday, 27 July 2011

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

ni la rupa aku sekarang ni..
nasib baik tak bertukar jd hulk jer..
huh..stress giler !!
duit aku mengalir mcm air jer
shooooohhhhh..shoooooohhhh
haaa..ghupe ini ler duit aku keluar
arghhhhhhhhh !!! tak de duit nk belanje ni
nk mintak ngn mak kt kg tak smpai hati..
semalam baru jer buat keluar 15o hengget duit aku
85 tuk tiket balik kg
18 hengget bayar duit tuk baju nursing
sumpah ! aku nyesal giler tempah baju tu
ingatkan wajib tp xwajib pun..
huuuuuuuuu...sedih2..
jiwa kacau..adessssh...
assingment yg berlambak-2 setinggi bukit tensyen
mase rehat yg tak mencukupi
pastu tiap kali lepas habis kelas mesti ade ketua kelas aku ckp cmni haa
"perhatian2..sila tunggu lepas abis kelas ye "
aku ingatkan ape la benda penting yg dia nk ckp tu
last2 benda yg langsung tak penting
ape la diorang ni..
hukhukhuk..
first time tau kt sini stress bagai nk rak
tak de mood nk buat keje
rase mcm nk protes jer !
sat..sat..
ni nak bagitau aku dah jumpe sorang lagi blogger kt sini
ckp punye cakap ghupe2nye classmate aku yg duk dorm depan aku pn blogger jgk
hehehehehe
k la,got to go now
aku nak pi study pulak
rindu korang semua especially abg stalker,akak cundaa,ayeem ayam n korang2 semua
selamat berblogging & jgn lupe aku tau..hehehe

5 comments:

sergeant keroro said...

sabor sabor, jangan stress :)

mizzkechique said...

jgn pening2 sgt.. chill okeh.. biasala, student life mmg mcm tu.. =)

asraf osman said...

sabor la..chill;)

Abang Stalker said...

Jgn la nangis2 dik..

mle2 masuk kolej mmg x pndai nk bwk duit.mcm air je kn.xpe..nti da lme2,pndai la kawal duit tu. :)

xbt ptptn ke?em..minx la uit ckit klu perlu k.utk brblnje..jgn smpai x mkn plk.nti kurus abg risau je. ;(

apik pehe said...

hehe..kiter same2 stress