kLik j kalO kamu ske..:))

Sunday, 17 July 2011

setelah sekian lama menyepi diri,kini aku kembali ...

salam pembuka bicara
salam sejahtera
salam 1 malaysia..
yehaaaaa..ececeh panjang bebenor aku bg salam kali ni kan..
huhuu..ye la..rndu kt korang semua tau..
dah nk naik gila aku tak leh nk bukak blog aku ni..
tak sempat la nk bukak..
sibuk sgt2 sekarang ni..
aku baru jer habis minggu orientasi..
huh..sebut je minggu orientasi terus fobia..
hahahaha..
nak tau kenapa?sbb minggu orientasi dkt sini sgt mengerikan aku.
tp alhamdulillah..segala cabarn dpt ku tempuhi dgn sabar..
hikhikhihikhik...
aku rndu dkt abang stalker,ayeem ayam,pinky momma,gary,sergeant keroro
dan ramai lg..
huhuhu....
rindu sgt nk bls jejak korang yg sudi singgah blog aku ni..
insyaallah lpas ni,ade mase terluang aku akn update blog..
yeay !! hahahaha...
dah berhabuk bersawang blog aku ni..
ade sape2 nak tlong aku bersihkan tak?hehehehe
selamat berholiday semua...
nk blogwalking jap..ngeh3...
love yOu all ^^
td bukan main bnyk idea aku nk taip entry..
tengok..sekarang dah hilang idea tu sbb terlampau excited dpr bukak balik blog aku..
huuuuuuuuuuuuuuuuu...
rnduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hehehehehehehe...
tikin dah kembali oulls !!

9 comments:

Freaky said...

welcome back :) happy blogging

Abang Stalker said...

hey budak kecik. :) da kembali?welcome back.miss u alot.bru smlm abg teringat mn la tikin ni..lme benau prg.

asraf osman said...

orientasi?huhu..hate orientasi damn much!=p

tikin said...

freaky :

^^ hehe..tengs..lame xjenguk blog freaky..enry besh..:)

tikin said...

abang stalker :

hehe..btul2..tikin pn rndu sgt2 blog abg..cewah..huhu..bz la abg..ni bru je ley curi2 on9..xpe2..lepas ni nk pi godek2 entry abg..yehaaa :)
eh2..tengs ingt kt tikin..terharu T_T

tikin said...

asraf osman :

yeah..hate orientasi damn much..huhu..letih sgt2 time otientasi.plus kne tengking2..adoi..hehehe..tp tu la yg jd kenangan tuk kite an?heheh:P

Amalina said...

yeay~ Welcome back :)

mizzkechique said...

haaa..lama menyepi dak tikin ni.. ingtkn ke mana dh... cpt smbung berblog tau.. =)

hugs~~

cunndaa said...

tak rindu akak ke dik manis ?